Att vara basketproffs med hjälp av CBD olja

För mig blir basketproffs drömmen verklighet tack vare CBD olja. Allt började på gården när jag ungefär var ca 9 år Man stod och sköt i korgen på pappas bakgård. Jag förbättrar mitt skjutande passande och mycket mer. Allt under en längre tid så klart och du blev användandet av CBD olja en del av min utveckling. Varje morgon gick man upp tog CBD olja för att sedan gå ut på baksidan. Och fortsätta träna på basket. Man höll på sådär i flera år. Jag vet inte hur jag ska förklara men det var en del av mitt liv. Bara jag visste att skulle lyckas så var jag tvungen att hålla på sådär extremt länge.

Sedan tio år senare

Hade jag hunnit bli 19 år gammal och tack vare cbd också mycket mer biffigare. Än jag någonsin tidigare kunde trott varit möjligt. Jag spelade fortfarande basket i mitt lokala lag men jag ville fortsätta vidare till Nordamerika. Och spela med de absolut bästa spelarna i världen och med CBD olja. Skulle det absolut kunna vara något att tro och hoppas på.

Jag behövde bara att någon såg mina talanger ge mig chansen. Men tiden gick och ingenting hände jag kände mig irriterad så klart. Men jag fortsatte öva och åt min CBD och körde på till slut kom samtalet från Nordamerika. Som jag hade hoppats på i alla dessa år att äntligen få chansen att visa vad jag kan. Så jag åkte över dit ingen märkvärdigt först inte alls jag tänkte väl att jag ska kolla in det.

Sedan har jag kom fram var det precis som jag trodde att det skulle vara. Galet mycket folk energi och förväntningar så jag tog med min CBD och spelade grymt öste in poäng. Och vi vann matchen med 99 -106. Det var bara inte sant jag hade vunnit min första match i Nordamerika. Med allt vad det innebär att göra något så stor i så ung ålder. Det fanns inte på kartan men tydligen så hade det inträffat jag hade lyckats. Lyckats när ingen annan trodde på min kapacitet.

CBD oljan gjorde att jag spelade bra

Hela säsongen utom några få matcher då jag bara var helt slut helt enkelt. Vi skulle ändå spela 48 matcher på ett år vilket blir extremt mycket även om man hade CBD olja. Jag återvänder hem från Nordamerika och det var ingen dum tid jag njöt av tiden borta från basketboll. Jag var med en kompis utomlands i Spanien i några dagar. För han skulle till man vill göra någonting jag minns inte exakt vad det var. Men han insisterade ändå på att hänga på.

Han gick i alla möjliga butiker i Madrid. Medan jag passade på och besöka Real Madrid och deras träningsanläggning. Och det är mår jag säga inte mycket kan slå den så jag beslutade direkt. Att jag tar min cbd och lämnar Nordamerika. Jag vill till Spanien permanent. Frågan var bara hur det skulle gå till att lyckas med det. Och jag hade ingen agent så Den drömmen var bara att glömma. Men cbd hade hjälpt mig att komma såhär långt. Jag kunde inte ge upp nu det fick bara inte sluta så här.

En sak hade jag lärt mig att jag var tvungen att skaffa agent. För jag kunde inte ha möjlighet på en sådan här stor flytt. Utan än så jag fick tag i en kille Thomas hette han. Och han börjar genast arbeta mot att få mig till Real Madrid. Men jag har ju tvungen att spela på så jag åkte hem och tog min CBD. För jag kunde ändå inte påverka någonting när det gällde min övergång det fanns liksom inte den möjligheten. Tiden gick och inget hände alls trots att Tomas ringde hela tiden. Och uppdaterar mig så drog det ut på tiden det var hela tiden något i vägen.

Klubben som inte ville betala min CBD olja

Och kostnader för transporten till Madrid bla bla och jag började bli trött på det. Jag sa till han vi skiter i det. Vadå vi skiter i det är du Sveriges frågade Thomas nej självklart inte. Men jag tänker att vi kan ringa FC Barcelona och utnyttjat det här. För är det något som får fart på Real Madrid så är det att få slå Barcelona på fingrarna. Ok jag ringer Barcelona de var mycket mer samarbetsvilliga när det gällde allt i mitt avtal jag ville ha. Sedan ringde vi Real Madrid Thomas.

Sa ni kan hälsa Real Madrids styrelse att min spelare ska äta middag med FC Barcelona. Ursäkta hörde man personen som svarade säger telefonen du får prata med styrelsen direkt. Ja som jag sa ska min spelare äta middag med FC Barcelona vi har bokat bord på restaurang Peskto. Så fan heller svarade killen från Real Madrid ledning .ag skickar över en kille på en gång detta var precis vad vi ville så detta var helt perfekt. Jag fick ett grymt avtal och all min CBD olja betalades av dem och jag skulle tjäna dubbelt så mycket som jag gjorde i Nordamerika så jag var så klart mycket nöjd över det.

Sedan fick vi flyga privatjet till Madrid

Där klubbens stamkrog höll öppet och vi firade och tittade igenom avtalet. Sedan minns jag inte så mycket mer jag blev full som fan. Jag vaknade upp i badkaret nästa morgon på hotellrummet. Jag tog mina cbd piller och tänkte att detta var en bra start på tiden i klubben naturligtvis inte. Vad har jag för jävla omdöme det första jag gör är att gå och supa mig skit full.

Alltså riktigt jävla skit full och jag ska vara klubbens dyraste investering med cbd och allt kändes det bra eller? Nej fan Heller. Jag kom till träningen och körde på naturligtvis gjorde ingen bra ifrån mig jag var helt förstörd tränaren frågade mig något på spanska Sedan Översatte någon ut mig. Kul igår kväll eller Hahaha? Nej vadå då du ser helt förstörd ut men det är lugnt. Det händer även den bäste men det är sista gången jag ger dig någon form utav specialbehandling fattar du det.

Självklart absolut skämdes jag för han hade rätt jag hade gjort bort mig rejält. Och redan nu i min nya klubb och kändes ingen bra alls. Jag insåg att skulle vara kvar här var det hårt jobb hela tiden. Och med min CDB skulle det klart vara möjligt. Men jag insåg också en sak till klubben jag hade varit i tidigare. Vad fan var det jämfört med det här svaret på det absolut ingenting.

Här var det stor stjärnor överallt

Och levererade man inte direkt. Fick man sitta på bänken och sköta lagets tvättider i stort sett nej här fick man en chans. Och den måste man ta så var det bara. Detta var tack vare CBD olja och detta var Real Madrid.

Min dröm och jag mindes tillbaka till tiden vid pappers baksidan. Då jag spelade flera timmar och övade på allt tills jag kunde det i sömnen detta var något fantastiskt. Som jag hoppas alla som tror att det går vågar jaga.

För kan jag en kille med absolut nästan ingenting att hoppas på lyckas så kan du. Det är ett budskap till alla unga där ute.