Vape hjälpte mig att må bra

Jag trodde aldrig att vape skulle vara såhär bra

Jag heter Thomas och jag är en 30 år gammal man som jobbar på El-Giganten. Jag har jobbat där snart i 3 år och jag trivs väldigt bra där. Under mitt senaste år har jag börjat röka. Då jag faller lite för lätt för grupptryck på jobbet då mina kollegor röker på rasterna.

Detta har tyvärr

Utmynnat till ett cigarettberoende och gör att man inte alls har lika mycket pengar varje månad. Som man hade innan, då man hade 10 000 kr över varje månad efter att jag hade betalt alla räkningar. Men en dag så pratade jag med en ut av mina kusiner som höll i en vape.

Vape

Jag frågade honom vad han rökte för nått. Han svarade då att han rökte en vape. Och han förklarade att det är som att röka cigaretter men att all skit är borta. Ingen farlig rök. Bara vanlig vattenånga man röker. Och att det fanns massa smaker man kan välja mellan så det luktar inte äckligt heller.

Så jag beslutade att jag skulle testa en vape

så jag med så köpte hem en sådan från nätet. Jag märkte ganska fort när jag testade den första gången. Att den kändes mycket mer fräscht att sitta och röka på en e-cigg än att röka en cigarett.

Jag kom till jobbet efter helgen med min vape. Och mina kollegor undrade ju direkt vad jag höll i för skit. Jag svarade som min kusin sa att det är en e-cigg som har massa nikotin i sig. Men allt skit du får från cigaretter finns inte i e-ciggen eftersom det bara är vattenånga man röker.

Mina kollegor

Var lika förvånade och intresserade som jag var när min kusin berättade det här för mig. Så jag såg att de beslutade att också testa en vape.

Och de blev lika paffa som jag blev och började med e-cigg istället för dem dåliga cigaretterna. Jag trodde aldrig att vapen skulle vara såhär bra och har verkligen räddat både min ekonomi och min hälsa.